Børnekirke - hver søndag

Vores børnekirke findes i to varianter. En gang ommåneden er det er fælles børnekirke, de andre søndage er det børnekirkegrupper.

Børnekirke  fælles er ganske enkelt 'Gudstjeneste for børn - lavet af børn'. Det foregår "Mødesalen" i en dejlig times tid mens de voksne er inde i kirkerummet til deres egen gudstjeneste.

Gudstjenesten er bygget op som en rigtig gudstjeneste og indeholder bl.a børnelovsange, huskevers, dukketeater, bibelfortælling, bøn, nadver, bevægelse og leg. Og det er helt sikkert aldrig kedeligt! Til slut spiser vi lidt mad sammen.

Børnekirke grupper er når vi deler os op i aldersinddelte grupper. Alle børn starter i Mødesalen og efter lidt tid deler vi os op. I grupperne er der Biblehistorie, snak, fællesskab, leg , sang og aktiviteter på et alderssvarende niveau.  Det foregår under hele gudstjenesten og kræver ikke tilmelding.

Forældre er velkommen til at deltage, særligt i starten, hvis det er med til at give barnet en god og tryg oplevelse.

For de helt småbørn/babyer og deres forældre har vi et rum ved siden af kirken, "konfirmandstuenhvor man kan høre prædiken samtidig med at børnene kan lege.

Vi har ikke børnekirke i jule- og sommerferien.

Vil du hjælpe til eller være frivillig? Kontakt sara@strandkirken.dk for en uforpligtende snak.