Corona og retningslinjer – opdateret d.8/1 kl. 13.00.

Kære menighed. I aftes kom de nye retningslinjer fra biskopperne og kirkeministeriet, de er gældende fra i dag d.8/1. Der gælder følgende, der er relevant for os:

For gudstjenester:
Fremover må vi udelukkende holde gudstjenester á 30 min.’s varighed og uden fællessang.
Der må højst være 1 person pr. 7,5 m2 gulvareal, hvilket for os betyder, at der højst må være

44 fremmødte

- til vores gudstjenester, herudover de medvirkende frivillige og ansatte.

På søndag d.10/1, hvor der er indsættelse af vores nye præst Anders Michael Hansen, afholder vi ”kun” én gudstjeneste kl. 11-11.30 med mulighed for fremmøde. Denne gudstjeneste streames, så alle kan være med, men bliver uden fællessang og nadver.

Fra søndag d.17/1 planlægger vi 2 gudstjenester om søndagen, den ene kl. 9.00 – 9.30 bliver med mulighed for fremmøde, men uden fællessang og nadver. Den anden gudstjeneste bliver kl. 11.00 og uden fremmøde, men denne gudstjeneste streames og kommer til at ligne de gudstjenester, vi kender fra Strandkirken.

Menighedsaktiviteter:
Ved menighedsaktiviteter gælder forsamlingsforbuddet på max. 5 personer. Indtil videre er alt lukket ned for fysisk fremmøde.

Læs mere HER - fra Kirkeministeriet.

Vi vender tilbage i den kommende uge med nærmere information.

Mange hilsner fra kirkens daglige ledelse

Se morgenandagter på hverdage - på vores YouTube-kanal HER: