Fredag 13. marts og lørdag 14. marts 2020 er der konference i Strandkirken og vi glæder os rigtig meget til det og håber at se en hel masse mennesker!


Temaet er 

Missionale kirker  - bæredygtige trosfællesskaber


”Når forandringens vinde blæser, er der dem, der bygger læhegn og dem, der bygger vindmøller.” Guds Kirke har eksisteret gennem årtusinders forandringsvinde og vil også gøre det fremover. Det er Guds løfte og det håb, vi hviler på og bærer med os. Hvordan ser det så helt praktisk ud i en tid, hvor forandringens vinde er stærke? Det vil Alan, Debra og Rich komme med bud på ved Sydkystkonferencen 2020. Det foregår gennem oplæg, samtale og coaching.


Alan og Debra Hirsch samt Rich Robinson er passionerede kirkeplantere samt tænkere og praktikere indenfor missional kirke – bæredygtige trosfællesskaber. De har en lang erfaring i udvikling af missionale ledere, strukturen omkring missionale kirker samt det praktiske kristne udtryk af Guds retfærdighed i verden. Du kan læse mere om de enkelte talere på www.facebook.com

 
 

LÆS MERE OM TALERNE HER
Sted: Karlslunde Strandkirke, Karlslunde Mosevej 3, 2690 Karlslunde
Tidspunkt: Fredag d. 13. marts kl. 09.00 – 14.00 (for ledere) og lørdag d. 14. marts kl. 10.00 – 21.00 (for alle)
Pris: Fredag 250,- kr. inkl. frokost
Lørdag 300,- kr. inkl. frokost og middag
Tolkning: lørdag er der mulighed for tolkning


 

 


Fredag d. 13. marts – kl. 9.00 – 14.00. Frokost inkluderet

(Denne dag er der ikke mulighed for tolkning). Dagens indhold er primært for ledere og præster, og emnerne omhandler, hvordan man leder menigheder hen til at blive missionale fællesskaber”, samt hvordan ledelse i missionale menigheder er anderledes end ledelse i menigheder, som vi typisk kender det. Vi har to sessioner med indbygget spørgetid samt coaching i mindre grupper. 

Lørdag d. 14. marts – kl. 10.00 – 21.00. Frokost og middag inkluderet

(Denne dag er der mulighed for tolkning).Formiddagen foregår i plenum med de to sessioner/emner: ”Den vilde Messias” og ”Missional discipelskab/5Q (femfoldige tjeneste).” Efter frokosten fortsætter konferencen i tre grupper, med hver sit emne. Der er tid til, at man kan vælge to ud af tre mulige: ”Et inkluderende fællesskab”, ”Social retfærdighed”, ”Discipelskab/den femfoldige tjeneste”. I de mindre sammenhænge er der rum for mere interaktion og coaching.Efter kaffepause vil der være proces-tid / walk n’talk frem til aftensmad. Aftenen giver plads til fordybelse, sang og musik, bøn og forbøn. Debra Hirsch taler ud fra emnet ”Missional livsstil”.

TILMELDING SKAL SKE HER senest 8. marts

Har du spørgsmål, så kan du stille dem til Christina Bratkov på konference@strandkirken.dk
Læs mere på Facebook-begivenheden "Sydkystkonferencen"

Konferencen er et samarbejde mellem Karlslunde Strandkirke, Vineyard Roskilde, Kirke på vej, Greve frikirke, Solrød frikirke