Parkourklub

Parkour i Strandkirken

Velkommen til parkour i Strandkirken.

Om klubben

Karlslunde Parkourklub udruster dig til at udvikle dig selv, overvinde din frygt og nå dit fulde potentiale.

Vi kommer til at træne på den sejeste natur-parkour- park i Strandkirkens baghave. Der vil være indlæring af seje tricks i fællesskab med andre.

Der er altid mulighed for at blive hængende bagefter til fri leg og hang-out.

Undervisningen bygger på kristne værdier, hvilket også kommer til udtryk i træningen. Fx næstekærlighed, at overkomme udfordringer og at alle mennesker er skabt og ønsket og har værdi. Vi er del af lokalforeningen "Strandkirkens Børn og Unge".

Hold

Der er to hold til parkour.

1. Parkour Play
  2. Parkour Teknik

Parkour Play er for dem, der vil bruge kroppen til leg og fri udfoldelse (vejl. aldersgruppe: ca.  7-10 år).

Parkour Teknik er rettet mod dem, der er klar på at træne mere fokuseret og teknisk (vejl. aldersgruppe: ca.  10+ år).

Hvornår?

Træningen ligger torsdag i uge 34 – uge 41, 20. august - 8. oktober (8 gang i alt).

16.45 – 17.45: Parkour Play

18.00 – 19.00: Parkour Teknik

19.00 - 19.30: Efter sidste træning er der åbent jam frem mod kl. 19.30, hvor alle er velkommen.

Pris: 400 kr. for hele forløbet

Tilmelding her