Inspirationsdag 24. april

Kl. 12.45: Frokost med sandwich og efterfølgende kaffe/the
Kl. 13.30: Lovsang
Kl. 13.45: Undervisning ”Speaking Blessings” og refleksion
Kl. 14.20: Undervisning ”Practicalities of Local Houses of Prayer” og refleksion
Kl. 15.00: Kaffe/the med kage og frugt
Kl. 15.20: Undervisning ”Pray like this” og refleksion
Kl. 15.45: Udvikling af netværk og ressourcer og støtte
Kl. 16.30: Afslutning

Tilmelding er bindende. Dog er det således, at hvis konferencen bliver aflyst grundet Covid-19-situationen, så får man sine penge tilbage. Der er begrænsede pladser.

HER senest 10. april
Der er mulighed for oversættelse til dansk.

Yderligere information:
Inga Helver på 20 76 30 37, inga@krisos.dk, KriSoS og Local Houses of Prayer
Christina Bratkov på 24 80 97 10,  christina@strandkirken.dk, Karlslunde Strandkirke

Underviser: Anne de Leyser, som kommer fra retrætestedet Ffald-y-Brenin i Wales. Annes passion som Director for Local Houses of Prayer (LHOP) er at skabe grobund for Guds nærvær i samfundet og se Guds Rige bryde igennem på tværs af nationer. Anne træner mennesker i UK og rundt i verden til at oprette lokale bedehuse og de træningsressourcer, hun har udviklet, er oversat til mere end 20 sprog.

Anne er uddannet ingeniør og har boet og arbejdet i Indien, Malawi, Tanzania, Mozambique og Senegal. Hun er gift med David og de har 2 sønner.

Ffald-y-Brenin
I årenes løb har titusinder af mennesker fundet vej til Ffald-y-Brenin, som er et retrætested i Wales. Mange har erfaret Herrens tilstedeværelse under deres ophold, det er et sted, hvor Gud møder mennesker på kraftfulde, intime og personlige måder. Ffald-y-Brenin er også et sted for bøn og dagene er struktureret omkring en daglig rytme af bøn.

Målet for inspirationsdagen er
At introducere visionen og principperne for Local House of Prayer og give mulighed for, at vi forstår det praktiske og lærer redskaberne at kende, så vi bliver i stand til at lede et lokalt bedehus.  Desuden vil vi sammen udforske denne tjeneste med velsignelse og undersøge, hvordan man begynder at udvikle et netværk af Local Houses of Prayers i lokalområder.

Undervisningen bliver streamet og sendt ud på Karlslunde Strandkirkes YouTube kanal og delt på de respektive facebooksider ( KriSoS, Strandkirkefamilien m.fl.)

Hvis det ikke bliver muligt for Anne de Leyser at komme til Danmark, vil vi streame hendes undervisning på Zoom.

Vi opmuntrer alle, der ser og lytter med, til at sende min. 50 kr. på Mobil Pay 850393 på dagen - til at støtte Ffald-y-Brenin.

Arrangører af inspirationsdagen
Local Houses of Prayer’s inspirationsgruppe i Danmark, KriSoS og Karlslunde Strandkirke inviterer i fællesskab til denne spændende dag om bøn.
www.localhousesofprayer.org
www.strandkirken.dk / www.facebook.com/karlslundestrandkirke
www. krisos.dk / www.facebook.com/krisoskristneisocialogsundhedssektorenKonferenceafgift 200 kr. som inkluderer servering og som betales  ved tilmelding.