Ledig stilling som projektmedarbejder

Strandkirken søger projektmedarbejder for 1 år til at arbejde med børn og unge

Brænder du for at gøre en forskel, og har du lyst til at præge børn, konfirmander og unge i og ud fra Karlslunde Strandkirke? Har du lyst til at dele dit liv og din tro?

Vi søger én, der:

• Er iderig og kreativ og god til at udvikle og forny aktiviteter i samarbejde med frivillige og andre ansatte.
  • Er et åbent menneske, der elsker at møde børn, unge og voksne og lære dem at kende.
  • Elsker at lege og lave sjov.
  • Gerne vil udfordres med arbejdsopgaver, som udvikler dig og din åndelige vandring med Gud.

Det er en bonus, hvis du:

• Spiller guitar eller klaver og kan være med til at lede konfirmander og unge i lovsang.
  • Gerne vil arbejde med medier – sociale, digitale og trykte.
  • Har gennemført en ungdomsuddannelsen, har været på højskole eller ude at arbejde nogle år.

Vi tilbyder:

• En stor menighed med mange engagerede børnefamilier og et voksende ungdomsarbejde
  • Kolleger, der også brænder for deres arbejde og er klar til at udfordre dig, samarbejde, lade dig stå på egne ben – og altid har din ryg.
  • Gode muligheder for personlig og åndelig udvikling.

Stillingen:

• Er en 1 årig projektansættelse på 30 timer/uge.
  • Sammen med vores børne, unge – og familieleder, Simon får du ansvar for vores børne- og unge arbejde, og du vil arbejde under hans vinger.
  • Planlægge, udvikle og udføre arrangementer i samarbejde med frivillige i kirken
  • Kan indeholde andre opgaver baseret på dine kvalifikationer og interesser.

Bolig

• Strandkirken hjælper gerne med at finde et værelse i nærheden, hvis du er interesseret

Løn

• Løn efter kvalifikationer

Ansættelsesperiode

• Fra starten af august 2021 og et år frem

Ansøgningsfristen er d. 25/6-2021, samtaler afholdes i uge 26-27.
Send os nogle ord om dig selv:

• Forklar hvorfor du søger stillingen som projektmedarbejder i Strandkirken
  • Dine interesser
  • Dine stærke og svage sider
  • Din kirkebaggrund
  • Anden relevant information om dig selv
  • Forklar hvorfor vi skal vælge netop dig

Ansøgningen sendes til:
9105fortrolig@sogn.dk

Om Karlslunde Strandkirke.
Karlslunde Strandkirke er en sognekirke med en menighed, der består af mennesker i alle aldre og med meget forskellig kirkelig baggrund. Troen på, at Jesus er verdens frelser og at Gud fortsat virker med sin Ånd, binder os sammen. Vi er en del af Dansk Oase.

Det er afgørende for os, at den enkelte bliver set som menneske og vokser i efterfølgelse af Jesus. Derfor ønsker vi at skabe fællesskaber, der kan gøre det muligt.

Vi ønsker at være en kirke i mission. De sidste 25 år har vi blandt andet afholdt Alpha-kurser og en stor del af menigheden er kommet til tro herigennem. Det ønsker vi kun mere af.

Gennem giverfællesskabet, Strandkirkefællesskabet, støtter Strandkirken en lang række lokale, nationale og internationale projekter, som på hver sin måde bidrager til at udbrede evangeliet i ord og handling.

Mere information
Vil du vide mere om stillingen så kontakt:
Simon Grønne-Grann, børne, unge – og familieleder på 4022 2373 eller
Christina Bratkov, daglig leder på 2480 9710.

Collage med billeder fra kirkens aktiviteter, gudstjeneste, kaffehygge m.v.