Ledig stilling som ungdomsmedarbejder

Menighedsrådet ved Karlslunde Strandkirke søger en kirke- og kulturmedarbejder til at arbejde med ungdomsarbejdet i kirken. Der er tale om en projektstilling på 20 timer/ugentligt over 3 år – gjort muligt af frivillige bidrag fra menigheden.

Vi søger en medarbejder, der:

• Er kirkeligt engageret og har en interesse i at arbejde i en kirkelig sammenhæng
  • Er iderig, kreativ og god til at udvikle og forny aktiviteter i samarbejde med frivillige og andre ansatte
  • Er et åbent menneske, der elsker at møde unge og lære dem at kende
  • Gerne vil udfordres med arbejdsopgaver, som udvikler dig og din åndelige vandring med Gud
  • Har et drive, der kan lede, udvikle og løfte kirkens arbejde bl.a. med unge
  • Har erfaring med at arbejde med unge mennesker
  • Måske er nyudklækket student eller studerende i de første studieår

Vi tilbyder:

• En stor menighed med et engageret ungdomsarbejde med stort potentiale
  • Kolleger, der også brænder for deres arbejde og er klar til at udfordre dig, samarbejde, lade dig stå på egne ben – og altid har din ryg
  • Gode muligheder for personlig og åndelig udvikling

Stillingen:

• Du får ansvar for at udvikle ungdomsarbejdet i samarbejde med områdelederen
  • Du skal planlægge, udvikle og udføre arrangementer i samarbejde med frivillige i kirken
  • Kan indeholde andre opgaver baseret på dine kvalifikationer og interesser

Ansøgningsfristen er d. 31/1 2023. Samtaler afholdes i uge 6 og 7.

Send os nogle ord om dig selv:

• Forklar hvorfor du søger stillingen
  • Dine interesser
  • Din kirkebaggrund
  • Anden relevant information om dig selv
  • Forklar hvorfor vi skal vælge netop dig

Om Karlslunde Strandkirke.
Karlslunde Strandkirke er en sognekirke med en menighed, der består af mennesker i alle aldre og med meget forskellig kirkelig baggrund. Troen på, at Jesus er verdens frelser og at Gud fortsat virker med sin Ånd, binder os sammen. Vi er en del af Dansk Oase.

Det er afgørende for os, at den enkelte bliver set som menneske og vokser i efterfølgelse af Jesus. Derfor ønsker vi at skabe fællesskaber, der kan gøre det muligt.

Vi ønsker at være en kirke i mission. De sidste 25 år har vi blandt andet afholdt Alpha-kurser og en stor del af menigheden er kommet til tro herigennem. Det ønsker vi kun mere af.

Gennem giverfællesskabet, Strandkirkefællesskabet, støtter Strandkirken en lang række lokale, nationale og internationale projekter, som på hver sin måde bidrager til at udbrede evangeliet i ord og handling.

Mere information

Ansættelsen vil være omfattet af Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og CO10 – Centralorganisationen af 2010 og Organisationsaftale mellem Kirkeministeriet og CO10 – Centralorganisationen af 2010 for kirkefunktionærer med kerneopgaver som henholdsvis kordegn, sognemedhjælper/kirke- og kulturmedarbejder eller kirkemusiker og det tilhørende protokollat for sognemedhjælpere.

Aftalerne kan ses på www.folkekirkenspersonale.dk.

Vil du vide mere om stillingen så kontakt:

Sekretariatsleder Karsten Bach på 2348 1198 eller kontaktperson Mathias Schwartz Kirkegaard på 2714 2481.

Ansøgningen med relevante bilag sendes til 9105fortrolig@sogn.dk