Klik her for at tilmelde dig introaftenen for forårets Alpha-kursus

HVAD er ALPHA-kursus?
ALPHA er en række oplæg, hvor du kan udforske den kristne tro.

HVOR og HVORNÅR?
Alpha-kurset foregår i Karlslunde Strandkirke, Karlslunde Mosevej 3, 2690 Karlslunde 10 torsdage kl. 19.00-21.30 og en weekend fra fredag kl. 18.00 til lørdag kl. 17.00.

HVORDAN foregår det?
Vi begynder med aftensmad og uformel hygge. Derefter vises en film med aftenens emne, som lægger op til samtale. Samtalen foregår i mindre grupper, hvor alle har mulighed for at dele tanker og synspunkter. Der kræves ingen særlige forudsætninger for at deltage – alle er velkomne!

PRIS
Det koster ikke noget af være med, men du skal regne med et bidrag til mad pr. gang på 35 kr.

YDERLIGERE OPLYSNINGER
Spørgsmål kan rettes til Margrethe Johansen på marge.johansen@post.cybercity.dk eller tlf. 4088 8642

TILMELDINGSFRIST
Frist for tilmelding er den 14. januar 2019.

SE folderen her - og få den evt. tilsendt med posten, eller ta' den på hylden i Strandkirken