KORREGLER OG BETINGELSER

Fremmøde
Kor er en holdsport, ligesom fodbold, så det er vigtigt, at man er der hver gang. Vi vil gerne være et fedt kor med høj kvalitet, hvor det er sjovt at være med. Derfor har vi en forventning om, at kormedlemmer deltager i alle koncerter og så vidt muligt alle øvelser, workshops mm. Det er nemlig ikke sjovt at synge koncert, hvis halvdelen af koret mangler eller ikke kan sangene. Gode grunde til afbud i forbindelse med koncert kan være, at man er syg, bortrejst eller til rund fødselsdag el.lign. Det skal du være indforstået med, når du melder dig ind i koret.


Kor-kultur

Vi ønsker at være et varmt fællesskab, hvor vi viser hensyn og respekt, giver plads til hinanden, lytter til hinanden og taler pænt sammen. Vi har nultolerance over for mobning.


Billeder

Der bliver jævnligt taget PR-billeder og evt. videoer af korene både til øvelser og til koncerter. Det er en vigtig del af at kunne gøre vores kor kendt og rekruttere nye medlemmer, blive booket til koncerter ude af huset osv. Billederne bruges til flyers/plakater, hjemmeside og SoMe. Vi tager kun situationsbilleder af kormedlemmer i større grupper, hvor det enkelte barn ikke er i fokus. Indimellem har vi en professionel fotograf ude og tage billeder af korene. Her kan der blive taget billeder med det enkelte barn i fokus. I disse sjældne tilfælde melder vi det ud på forhånd og søger særskilt samtykke til at bruge billederne.

Et åbent kor - uanset tro
Gospel Generation er åbent for alle uanset tro. Musikkens budskab er det kristne budskab, som handler om Guds kærlighed, tilgivelse, frihed og håb. Det er det, vi synger om, og vi taler åbent og respektfuldt om, hvad teksterne betyder, og hvordan de kan give mening for hver enkelt, alt efter hvad man tror eller ikke tror på.


Dresscode ved koncerter:

Vi har kor-t-shirts i forskellige størrelser, som opbevares kirken, og som bruges til koncerter og gudstjenester - sammen med bukser/nederdel i mørke, enkle farver.