Gospel Generation er vores korarbejde for børn og unge. Gospel er livsglæde, energi, kærlighed og begejstring. Her er plads til dig, der har lidt krudt i rumpetten og elsker at danse og hoppe, og til dig, der længes efter et sted, hvor du kan sætte ord på livets store følelser og få styrket dit selvværd. Gospel handler nemlig også om, at lige præcis DU har kæmpestor værdi.


LAD DIT BARN KOMME DEN FØRSTE GANG TIL GRATIS ØVELSE - så kan I altid tilmelde og betale bagefter! 

Louise Kofoed er korleder for Gospel Generation. Hun er bl.a Vocal Coach fra Complete Vocal Institute og har en uddannelse i musikvidenskab. Hun møder børn i øjenhøjde og giver plads til, at deres musikalitet kan udfolde sig, der hvor de er. 

Har du spørgsmål til Louise, så kan hun kontaktes på tlf. 29 91 59 85


BLIV GOD TIL AT SYNGE OG FÅ GODE VENNER I BØRNEKORET

Det at synge i kor udvikler børns musikalske forståelse og kreative sans. Og de lærer at være en del af et fællesskab. Gennem gospelmusikken får børnene desuden et stærkt budskab om, at de har værdi og er værd at elske. Vi lægger stor vægt på det sociale, så hvis du har lyst til at få en masse nye venner, er Gospel Generations børnekor det helt rigtige sted for dig.

Det koster 450 kr. pr. halvår at være med. 

Nu er sæsonen godt i gang - og vi går på sommerferie når vi har givet koncert 17. juni. Derfor kan du nu (inden 15. maj) melde dit barn til for kun 100 kr. for resten af perioden frem til sommer. 

Gospel Generation Kids
(for børn, som går i 0. - 2. klasse)
LÆS MERE HER

(Opstart var mandag 15. januar 2024)
Vi øver hver mandag kl. 16.00 - 17.00 (dog ikke i skolernes ferier)
Sidste gang før sommer er mandag 17. juni (sommerkoncert)

Gå til indmeldelsesformular

Gospel Generation Next
(for børn, som går i 3. - 8. klasse)
LÆS MERE HER

(Opstart var mandag 15. januar 2024)
Vi øver hver mandag kl. 17.00 - 18.15 (dog ikke i skolernes ferier) 
Sidste gang før sommer er mandag 17. juni (sommerkoncert)

Gå til indmeldelsesformular

Kor er en holdsport, ligesom fodbold, så det er vigtigt, at man er der hver gang. Vi vil gerne være et fedt kor med høj kvalitet, hvor det er sjovt at være med. Derfor har vi en forventning om, at kormedlemmer deltager i alle koncerter og så vidt muligt alle øvelser, workshops mm. Det er nemlig ikke sjovt at synge koncert, hvis halvdelen af koret mangler eller ikke kan sangene. Gode grunde til afbud i forbindelse med koncert kan være, at man er syg, bortrejst eller til rund fødselsdag el.lign. Det skal du være indforstået med, når du melder dig ind i koret.

Vi har kor-t-shirts i forskellige størrelser, som opbevares kirken, og som bruges til koncerter og gudstjenester - sammen med bukser/nederdel i mørke, enkle farver. 

_________

Vi ønsker at være et varmt fællesskab, hvor vi viser hensyn og respekt, giver plads til hinanden, lytter til hinanden og taler pænt sammen. Vi har nultolerance over for mobning.

_________

Gospel Generation er åbent for alle uanset tro eller mangel på tro. Gospelmusikkens budskab er det kristne budskab om Guds kærlighed, tilgivelse, frihed og håb. Det er det, vi synger om, og vi taler åbent og respektfuldt om, hvad teksterne betyder, og hvordan de kan give mening for hver enkelt, alt efter hvad man tror eller ikke tror på.

Der bliver jævnligt taget PR-billeder og evt. videoer af korene både til øvelser og til koncerter. Det er en vigtig del af at kunne gøre vores kor kendt og rekruttere nye medlemmer, blive booket til koncerter ude af huset osv. Billederne bruges til flyers/plakater, hjemmeside og SoMe. Vi tager kun situationsbilleder af kormedlemmer i større grupper, hvor det enkelte barn ikke er i fokus. Indimellem har vi en professionel fotograf ude og tage billeder af korene. Her kan der blive taget billeder med det enkelte barn i fokus. I disse sjældne tilfælde melder vi det ud på forhånd og søger særskilt samtykke til at bruge billederne.