Between-klub

Strandkirkens between-klub er for børn, der går i 4.-7. klasse, og som kan lide at have det sjovt, få gode venner og nogle vilde oplevelser.

Vi mødes i Karlslunde Strandkirke en fredag hver måned og spiser lækker aftensmad sammen, før vi går i gang med programmet, som altid er propfyldt med sjov og løjer. Vi har f.eks. lavet klamme lagkageløb, spillet ”capture the flag” i kirkerummet og smadret gamle havemøbler, vi skulle bruge til bålet med en stor hammer. Så hvis det lyder som noget for dig, så kom og hav det sjovt med os (du må gerne tage en ven med!).

Udover disse aftener i kirken er der løbende filmaftener/hyggeaftener for betweens i private hjem, som forældre selv arrangerer. Se mere i vores facebook-gruppe "Between-klubben i Strandkirken".

Praktisk:
Vi mødes en fredag i måneden og begynder med spisning kl. 18.00 og slutter programmet kl. 20.00.
Forældre er velkomne til kaffe og en snak med de andre forældre cirka 20.30.
(Man må meget gerne give Mikkel besked om, hvor mange man kommer senest om mandagen.)

Meld jer ind i ”Between-klubben i Strandkirken” på Facebook
Vi har en gruppe for forældre på facebook, der hedder ”Between-klubben i Strandkirken”, hvor vi løbende informerer om programmet, og hvor der er mulighed for at forældre, frivillige og ansatte kan tale sammen og eventuelt koordinere udflugter, filmaftener, forældrekaffe eller andet

Med venlig hilsen Mikkel og between-teamet.

For mere info kan I kontakte Simon Grønne på tlf. 40 22 23 73