Gospel Generation Kids
Børnekoret Gospel Generation KIDS er et gospelkor for piger og drenge fra 6-8 år / 0.-2. klasse. Vi synger enkle gospelsange på dansk og engelsk. Sange med gang i og smukke, stille sange, som sætter ord på livets store følelser. Vi danser, synger, arbejder med rytmer og toner, leger og udforsker kirkens spændende rum. Og så bliver vi gode til at bruge stemmen rigtigt og synge, så det lyder godt og føles rart. Børnekoret synger til gudstjenester og koncerter flere gange om året.

Vi har altid plads til nye i vores børnekor, og vi har ingen optagelsesprøve. Alle kan synge hos os, og du er altid velkommen til en gratis prøvetime eller to for at se, om det er noget for dig.

Det at synge i kor udvikler børns musikalske forståelse og kreative sans. Og de lærer at være en del af et fællesskab. Gennem gospelmusikken får børnene desuden et stærkt budskab om, at de har værdi og er værd at elske. Vi lægger stor vægt på det sociale, så hvis du har lyst til at få en masse nye venner, er Gospel Generations børnekor det helt rigtige sted for dig.

 

 

 

Gå til tilmeldingsmodul