Gospel Generation Next

 


Juniorkoret Gospel Generation NEXT er et gospelkor for drenge og piger mellem 9 og 14 år/ 3.-8. klasse. Vi synger traditionel og moderne gospel med sange af bl.a. Kirk Franklin, Israel Houghton og Hezekiah Walker. Alt fra smukke ballader til funky, svedige uptempo-numre. Vi synger flerstemmigt og arbejder ambitiøst med sangteknik, hørelære og rytmer, koreografi og performance. Der er også mulighed for solisttræning, når du synger i NEXT. Og så holder juniorkoret pizza-hyggeaftener, workshops, sleepovers, koncerter, gudstjenester, tager på korture og meget mere. Mange har fået venner for livet ved at synge i kor hos os.

Vi har altid plads til nye i vores juniorkor, og vi har ingen optagelsesprøve. Alle kan synge hos os, og vi har ingen krav om, at du skal være specielt dygtig til at synge. Det skal vi nok lære dig! Du er altid velkommen til en gratis prøvetime eller to for at se, om det er noget for dig.

Det at synge i juniorkor udvikler din musikalske forståelse og din kreative sans. Du bliver udfordret til at tro på dig selv og dine egne evner, og du får en masse redskaber til at udfolde dig musikalsk og bruge din stemme. Vi lægger stor vægt på det sociale, så hvis du har lyst til at få en masse nye venner, er Gospel Generations juniorkor det helt rigtige sted for dig.

Vær med i slutspurten. Tilbud på at være med inden sommer 2024 (nedsat pris). Tilmeld dig her: 

 

 

 

 

Gå til tilmeldingsmodul