SU - Strandkirkens unge

Strandkirkens Unge er et fællesskab for teenagere, som gerne vil have det sjovt, gøre en forskel og lære mere om det dér med Gud. I løbet af en måned har vi typisk en lovsangsaften, en fællesaften og to gruppeaftener med forskelligt program. Fælles for alle aftener er, at der er god tid til café og hygge efter programmet.

Ved en lovsangsaften er der fokus på at tilbede Gud med sang og bøn. Vi hører som regel en spændende og inspirerende historie, der kan sætte gang i tankerne. 

Ved en fællesaften giver vi den gas med sjov og spas. Vi laver fjollede lege og konikurrencer, og har fokus på at lære hinanden at kende - det er en rigtig god aften at komme første gang, hvis man er ny.

Ved gruppeaftener samles vi i mindre grupper og taler om livets små og store spørgsmål, ofte ud fra et godt oplæg. Vi mødes altid i de samme grupper, så her er der rigtig god mulighed for at skabe nye, gode venskaber. 

Vi begynder kl. 19.30 og slutter ca. 21.30. 

Har du spørgsmål, så kontakt vores ungemedarbejder Mikkel Grønne på tlf. 23920654  / mikkel@strandkirken.dk eller områdeleder Simon Grønne-Grann på tlf. 40222373 / simon@strandkirken.dk