FamilieFredag

FamilieFredag er et fællesskab for hele familien

Vi har mødes ca en gang om måneden til kreative og aktive værksteder omkring et tema. Vi holder en samling med Bibelhistorie og dagens tema bliver foldet ud. Fællesspisning, snak og hygge er en stor del af eftermiddagen/ aftenen.

FamilieFredga To Go er planlgt til 29. januar og 19. marts 2021. Se kalenderen og find facebookgruppen "FamilieFredag i Strandkirken"

I november havde vi FamilieFredag To Go og "Corona"-juletræstænding. Hvor man kunne komme og hente en pose med lækkerier og et par familiefredag-aktiviteter til at lave derhjemme, godteposer til børnene og en overraskelse!

Vil du hjælpe til eller være frivillig? Skriv til kontakt@strandkirken.dk for en uforpligtende snak.