Trinkursus er for dem af os, der er grundigt trætte af uhensigtsmæssige mønstre. Dem af os, som er trætte af en negativ indre monolog, trætte af at overdrive eller underdrive eller simpelthen lyve, trætte af at drikke for meget, trætte af at klikke på enter for at se film eller billeder på computeren, som vi bagefter ville ønske vi ikke havde set, trætte af at føle behov for at kontrollere vores omgivelser, trætte af at være vrede, trætte at være bekymrede….  og listen fortsætter. Livet er for kort til at sidde fast og der er hjælp at få.

Trinkurser så dagens lys i 2005 i Danmark. Siden har kurset vokset sig udover landets grænser og opererer i 5 nationer. Omkring 5000 mennesker har deltaget og historierne om hvordan mennesker har fundet hjælp er mangfoldige. Som kirke deltager vi i dette kursus med vores egen gruppe og det ville være godt at have dig med.

 

Du kan ikke tilmelde dig kurset. Men du kan tilmelde dig introduktionen på dette link. I afslutningen på introduktionsaftnen gives der mulighed for at tilmelde sig selve kurset.